събота, 18 април 2015 г.

Времето на 20 Април, понеделник 2015

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 20 АПРИЛ 2015 BG/EN! Прогноза за 20 април, понеделник 2015: Слънчево и ветровито! През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време. По-значителна ще се задържи облачността над южните райони, но до сутринта и там ще се разкъса. Минималните температури ще са предимно между 1-6 градуса, на места по високите полета и малко по-ниски. Утре до обяд ще преобладава слънчево време. Ще се появи умерен, в Северна България и силен запад-северозападен вятър. След пладне от север ще започне увеличение на облачността, но валежи до вечерта не се очакват. Максималните температури ще са между 12 и 17 градуса, съобщават от НИМХ-БАН.

До обяд над Черноморието ще има повече слънце. Около и след пладне ще настъпи увеличение на облачността, предимно ниска и средна. Превалявания ще има на места през нощта срещу вторник. Максимална температура на въздуха 12-14 градуса, температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
До обяд над планините ще преобладава слънчево време. Около и след пладне от облачността ще се увеличава, първоначално в Стара планина, където на места видимостта ще бъде намалена от мъгла. Ще духа до умерен, по билото на Балкана - и силен северозападен вятър. Ще е малко по-топло, с максимална температура на височина 1200 метра - около 7 градуса, а на 2000 метра - около 0 градуса.

През нощта срещу вторник ще се заоблачи над цялата страна и на места ще превали слаб дъжд.
Във вторник времето ще се задържи предимно облачно, с превалявания. Вятърът ще се ориентира от северозапад-север и с него ще нахлува още студен въздух. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 9
градуса и 14 градуса.
В сряда ще се задържи хладно и предимно облачно, на много места с валежи.
Вижте Прогноза за времето през 20.04.15 BG/EN във форума за Прогнози за времето през 2015

 Времето на 20 Април, понеделник 2015

Седмична Прогноза за времето за 20-25 Април 2015
Седмична Прогноза за времето за 20-25 Април 2015

Времето през Април 2015 Времето през Май 2015

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогнози за времето през

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"