събота, 18 април 2015 г.

Времето на 21 Април, вторник 2015

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 21 АПРИЛ 2015 BG/EN! Прогноза за 21 април, вторник 2015: Отново дъжд! През нощта под влияние на преминаващ студен фронт от север ще се заоблачи и на отделни места ще превали слаб дъжд. Минималните температури сутринта ще са от 3 до 8 градуса.

Във вторник по-значителна ще е облачността над Централна и Източна България, ще има и предимно слаби превалявания. В западните райони ще остане почти без валежи, с разкъсана облачност. Вятърът ще се ориентира от северозапад-север, като ще продължи да прониква студен въздух. Дневните температури ще се понижат спрямо днес и максималните ще са между 10 и 15 градуса.
Атмосферното налягане пак ще стане около и малко по-високо от средното за месеца.

Над планините ще е предимно облачно. В старопланинския район, Родопите и Странджа ще има краткотрайни и предимно слаби превалявания, като по най-високите части ще превали сняг. Вятърът по билата ще е умерен и силен - от север. Температурите ще се понижат. На 1200 м температурата ще е около 4 градуса, на 2000 м - около минус 3 градуса.
По Черноморието по-често ще е със значителна облачност, на места - със слаби превалявания. До обяд ще духа умерен северен вятър, който по-късно през деня ще отслабне. Максималните температури ще са 10-12 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението ще е около 2, по носовете - и 3 бала.

В сряда ще се задържи хладно и предимно облачно, на много места с превалявания. Вятърът ще отслабне, но ще остане от север. През нощта срещу четвъртък облачността ще се разкъса и чувствително ще намалее.
В четвъртък ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността. Ще бъде почти тихо и минималните температури ще са по-ниски в сравнение с предишните дни, а дневните ще се повишат.
Вижте Прогноза за времето през 21.04.15 BG/EN във форума за Прогнози за времето през 2015


Времето на 21 Април, вторник 2015

Седмична Прогноза за времето за 21-26 Април 2015
Седмична Прогноза за времето за 21-26 Април 2015

Времето през Април 2015 Времето през Май 2015

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогнози за времето през

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"