петък, 3 април 2015 г.

Дневна Прогноза за времето през 3 Април 2015

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 3 АПРИЛ 2015Нов студен атмосферен фронт , ще смъкне температурите у нас и на Балканите , с още 3-4 градуса .
Към 3-4 април ,късно вечерта и рано сутрин , очакваме валежи от сняг , над западна и централна България . Границата на 0-лвата изотерма , ще падне до 400-500 метра. Снежната покривка , ще е между 1- 5 см. 
ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 3 АПРИЛ 2015!
Вятъра от северозапад постепенно утихна , но още от тази нощ, нова порция студен въздух и силни ветрове ще преминат над Дунавската ранина и високите полета от западна България .
Причината е студен атмосферен фронт , очакваме пориви надминаващи 50-80 км /час.

Сръбската метеорологична служба, обяви жълт код за северна и източна Сърбия
.
ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 3 АПРИЛ 2015!

Времето през Април 2015 Времето през Май 2015
През нощта от северозапад отново ще се заоблачи. На отделни места в северозападните райони слабо ще превали. Утре слаб дъжд ще превали и на отделни места в останалата част от страната. След обяд от запад облачността ще се разкъсва и намалява. Вятърът от северозапад отново ще се усили - ще е умерен, в Дунавската равнина и източните райони и временно силен. Минимални температури между минус 1°и 4°, максимални между 7°и 12°, съобщават от НИМХ-БАН.
Атмосферното налягане слабо ще се повиши, ще е близко до средното за април.

В планините ще е ветровито, със силен, по Старопланинското било - бурен северозападен вятър. Облачността ще е променлива, често значителна. На отделни места ще превали слаб сняг. Максимална температура на 1200 м около 0°, на 2000 м около минус 8°.
Времето по Черноморието ще е ветровито - с умерен до силен северозападен вятър. Облачността ще е разкъсана. Максимални температури между 10°и 13°. Вълнение на морето около 3 бала. Температурата на морската вода 8-9°.

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогнози за времето през

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"