сряда, 22 април 2015 г.

Времето на 3 май, Неделя 2015

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 3 МАЙ 2015 BG/EN! Прогноза за 3 май, Неделя 2015: Преваляванията спират, слънчево и тихо! През нощта над източната половина от страната облачността все още ще е значителна и на места ще превалява, но след полунощ преваляванията ще спрат и облачността ще намалее. В Дунавската равнина ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 7 и 12 градуса.

В неделя ще бъде предимно слънчево и почти тихо. В следобедните часове ще се развие купеста облачност, но ще бъде почти без валежи. Максималните температури ще са предимно между 19 и 24 градуса.

 Времето на 3 май, Неделя 2015
Над планините ще бъде предимно слънчево. След пладне ще се развива купеста облачност, но ще бъде почти без валежи. Ще духа силен вятър от северозапад, който след пладне ще отслабва и ще е до умерен.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, сутринта над северните райони ще има по-значителна облачност и на места е възможно все още слабо да превалява. Преди обяд ще духа до умерен вятър от север-северозапад, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са между 19 и 21 градуса. Температурата на морската вода е между 13 и 15 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

През първите дни от следващата седмица ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока и средна облачност. Главно в часовете около и след обяд ще се развива и купеста облачност, но само на отделни места ще има краткотрайни превалявания. Вятърът ще е слаб. Температурите ще се повишават и във вторник максималните в повечето места ще са между 22 и 27 градуса.

Седмична Прогноза за времето за 3-8 май 2015
Седмична Прогноза за времето за 3-8 май 2015

Времето през Май 2015 Времето през Юни 2015

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогнози за времето през

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"