сряда, 22 април 2015 г.

Времето на 4 май, Понеделник 2015

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 4 МАЙ 2015 BG/EN! Прогноза за 4 май, Понеделник 2015: Слънчево и приятно! През нощта времето ще е ясно. Температурите сутринта ще са между 8 и 13 градуса. Утре ще преобладава слънчево време, на моменти с разкъсана средна и висока облачност. В следобедните часове главно над планинските райони и Лудогорието ще се развие и купеста облачност, а на отделни места са възможни слаби и краткотрайни превалявания. Вятърът ще е слаб. Ще има слабо повишение на температурите, като максималните ще са между 21 и 26 градуса, по-ниски ще са по морския бряг. Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца, съобщават от НИМХ-БАН.

Вижте Прогноза за времето през 04.05.2015 BG/EN във форума за Прогнози за времето през 2015

 Времето на 4 май, Понеделник 2015

По Черноморието ще е слънчево. Преди пладне ще е почти тихо, след обяд ще се появи слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури по крайбрежието ще са 15-18 градуса. Вълнението ще е слабо, около 1-2 бала. Температурата на морската вода вече е от 12 градуса по северното, до 16 градуса по южното крайбрежие.
Над планините до обяд ще е предимно слънчево, с разкъсана средна и висока облачност. Следобед ще се развие и купеста облачност, но ще остане почти без валежи. Вятърът по билата ще е до умерен от запад. Дневната температура на 1200 м надморска височина ще е около 15 градуса, на 2000 м - около 7 градуса.
Във вторник и в сряда синоптичната обстановка ще се задържи без промяна - ще преобладава слънчево време, с разкъсана средна и висока облачност.
В следобедните часове над планините ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще превали краткотрайно. Температурите ще се повишат още и в сряда на места в Югозападна България максималните ще са около 30 градуса.
  Седмична Прогноза за времето за 4-9 май 2015
  Седмична Прогноза за времето за 4-9 май 2015

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогнози за времето през

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"

Времето през Май 2015 Времето през Юни 2015