понеделник, 6 април 2015 г.

Дневна Прогноза за времето за 7 Април 2015

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 7 АПРИЛ 2015 BG/EN!  Времето на 7 април, вторник: Предимно облачно и дъждовно. През нощта ще продължи да превалява, с намаляваща интензивност. Утре - 7 април, макар и с временни разкъсвания на облачността в западните и южни райони от страната, ще се задържа предимно облачно, на отделни места със слаби превалявания от дъжд, в Предбалкана, Североизточна България, както и по високите полета на Западна от сняг и дъжд, в планините - от сняг, съобщават от НИМХ-БАН.


Вятърът ще бъде слаб до умерен, в Източна България силен от северозапад. Ще е сравнително студено за април - температурите сутринта ще са между -1 и 4 градуса, след пладне между 5 и 10 градуса.
Атмосферното налягане ще се повиши, оставайки по-ниско от средното за месеца.
По Черноморието ще се задържи предимно облачно. Ще има и слаби превалявания от дъжд. Ще духа силен северозападен вятър. Дневните температури ще са до 7-10 градуса. Температурата на морската вода ще е 8 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Над планините ще е облачно, по северните склонове и по билата мъгливо. Ще има и слаби превалявания от сняг. Вятърът ще бъде умерен до силен от север. Дневна температура на 1200 м н. в. ще е около -1 градус, на 2000 м около -7 градуса.
В сряда и в четвъртък облачността ще е предимно значителна, на места ще има и слаби превалявания. Вятърът ще е от север-северозапад, в сряда ще отслабне до умерен, в четвъртък отново временно ще се усили. Дневните температури ще се повишат с два-три градуса и максималните в четвъртък ще са между 8 и 13
градуса.


Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогнози за времето през

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"