вторник, 7 април 2015 г.

Дневна Прогноза за времето за 8 Април 2015

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 8 АПРИЛ 2015 BG/EN! Прогноза за 8 април, сряда: Все още облачно, но се затопля! През следващото денонощие облачността над страната ще се задържи значителна и все още на места ще има слаби превалявания. Вятърът в Източна България ще отслабне до умерен от север-северозапад. Ще се задържи студено за април, с минимални температури между 0 и 5 градуса и максимални - между 7 и 12 градуса.

Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и вече ще бъде по-високо от средното за април 2015.
Над планините облачността ще е значителна и на места ще превали слаб сняг. Ще духа предимно умерен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 1 градус, на 2000 м - около минус 5 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но валежи не се очакват. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 9-11 градуса. Температурата на морската вода е 8 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

В четвъртък (9 април) ще се задържи сравнително студено, ще духа умерен, временно - силен, северозападен вятър. Ще има значителна облачност, на отделни места ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, максималните - 10-15 градуса.

Още през нощта срещу петък вятърът ще отслабне, в много райони и ще стихне. Облачността ще намалее и в петък ще бъде предимно слънчево, а дневните температури ще са с 2-3 градуса по-високи.
Седмична Прогноза за времето за 8-13 Април 2015
Седмична Прогноза за времето за 8-13 Април 2015

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогнози за времето през

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"