събота, 2 януари 2016 г.

Времето на 2 януари, Събота 2016

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 2 ЯНУАРИ 2016 BG/EN! Прогноза за 2 януари,
Събота 2016 : Очаква ни слънчева, но студена събота! През нощта над Западна България ще се появи облачност и не е изключено да превали слаб сняг. В Североизточна България ще духа слаб север-североизточен вятър. Минимални температури между минус 10° и минус 5°, по южното крайбрежие до 0°, съобщават от НИМХ-БАн. Утре над по-голямата част от страната все още ще бъде слънчево. Над Западна България ще има значителна облачност, която през деня временно ще намалее. Почти без валеж. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен северен вятър. Максимални температури между минус 5° и 0°, в крайните югозападни райони до 4-5°. През нощта срещу неделя от запад облачността ще се увеличи над цялата страна и ще започнат превалявания от сняг.
Вижте Прогноза за времето през 2.1.2016 BG/EN във форума за Прогнози за времето през 2016
Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и през деня ще се задържи почти без промяна. Над планините от Западна България ще има предимно значителна облачност и на места ще превали слаб сняг. Ще духа до умерен, по най-високите върхове силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра - около минус 7°. Над Черноморието ще бъде слънчево с до умерен северен вятър. Максимални температури от минус 2° до 2°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Седмична Прогноза за времето от 2 януари 2016 до 7 януари 2016

ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЯНУАРИ 2016 ВРЕМЕТО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2016

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

 

Форум за Прогноза за времето

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"