сряда, 2 март 2016 г.

Времето на 2 март, Сряда 2016

ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 2 МАРТ 2016 BG/EN! Прогноза за 2 март, Сряда 2016 : Температурите започват да се понижават! През следващото денонощие облачността над страната ще бъде променлива. През нощта слаби превалявания от дъжд ще има на места в Северна България, а в сряда - в Южна. През деня в Дунавската равнина ще духа до умерен северозападен вятър и облачността често ще намалява до предимно слънчево. Температурите ще се понижат, но ще останат сравнително високи и минималните ще са между 4 и 9 градуса, максималните - между 13 и 18 градуса. Атмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от средното за месеца. Над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна над масивите от Югозападна България, където ще има превалявания от дъжд, над 1800 м - от сняг. Вятърът ще отслабне и ще бъде до умерен, от юг-югозапад.

Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 7 градуса, на 2000 м - около 1 градус. По Черноморието ще има променлива облачност, по-значителна по южното крайбрежие и там на места ще превали слаб дъжд. В сутрешните часове ще духа до умерен северозападен вятър, който през деня ще се ориентира от изток-североизток и ще отслабва. Максималната температура на въздуха ще бъде 14-16 градуса. Температурата на морската вода е 7-9 градуса, вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Седмична Прогноза за времето от 2 март 2016 до 7 март 2016

ВРЕМЕТО ПРЕЗ МАРТ 2016 ВРЕМЕТО ПРЕЗ АПРИЛ 2016

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Форум за Прогноза за времето

Форум за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"